Prezentare Sebastian Stanculescu – invatator clasa a IV-a

Sebastian1

Sebastian Stănculescu este absolvent al școlii Waldorf, licențiat în filologie si psihologie. A completat studiile printr-un masterat în literatură și comunicare si a luat doctoratul în antropologie culturală și ritualistică la Universitatea din București, unde si preda ca profesor colaborator la Masteratul de Ped-Arte, Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei.

 

A publicat studiile: Metamorfoze ale chipurilor solare în mitologia română (2009), Dorul lumii spirituale (2011), Ființele nevăzute (2012) și Lumi și călătorii în cultura tradițională (2013) ș.a., colaborând cu reviste online de cultură și spiritualitate prin zeci de articole și studii de caz în limbile română și engleză.

 

Este membru al Universității Libere pentru Știința Spiritului Goetheanum (Dornach, Elveția). În prezent, coordonează cursuri și ateliere pe teme de istoria religiilor, mitologie și dezvoltare personală, în mai multe orașe.

 

S-a alăturat proiectului Școlii Libere Waldorf din București atat ca invatator si director, cat si implicându-se tot mai mult în sarcina pedagogică prin ateliere pentru părinți, tineri și educatori.