Revista Școlii:

Povești din Lumea Waldorf

Școala Gimnazială Liberă Waldorf face parte din școlile norocoase care dispun de o redacție proprie a revistei, constituită sub forma Clubului Revistei Școlii. Copii cu vârstele cuprinse între 9 și 14 ani realizează reportaje, culeg mini-interviuri, creează benzi desenate, gândesc reclame, poezii, povești, jocuri sub îndrumarea învățătorului diriginte Răzvan Ropotan.

Norme și măsuri împotriva răspândirii COVID19

Pentru că ne dorim înainte de toate ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță, în școală au fost instalate marcaje, separatoare, indicatoare, au fost montate semnalistici și echipamente. Mobilierul a fost amplasat astfel încât să asigure regulile de distanțare socială.

Curățenia și dezinfectarea se fac riguros, atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare. Suplimentar, sălile de clasă și toate celelalte spații interioare sunt dezinfectate zilnic, după plecarea copiilor, prin expunere la lampă UV (acest gen de lampă germicida UTC+ozon distruge bacteriile și virusurile, purificând aerul și dezinfectând obiectele și încăperile expuse la acțiunea ei). Accesul în incinta școlii este modificat și restricționat în această perioadă.