Sustinere financiara

Asociatia pe care am constituit-o pentru a infiinta aceata scoala este un organism non-profit. Scoala aceasta reprezinta pentru noi un dar pe care il facem copiilor acestei lumi, reprezinta contributia noastra la a schimba ceva in lume.

 

Taxele percepute in aceasta scoala au menirea strict de a sustine financiar cheltuielile scolii. Ne-am dori ca de lucrurile minunate care se intampla in scoala sa beneficieze cat mai multi copii, de aceea avem nevoie de sustinere financiara.

 

Ne adresam publicului pentru sustinere financiara a unui mediu educational care are puterea de a transforma vieti. Contributia dumneavoastra catre scoala noastra poate ajuta la neostoita munca ce este depusa aici, la largirea comunitatii noastre si la cresterea gradului de constienta sociala. Contributiile pot ajuta imediat la programul nostru de sustinere a educatiei pentru copii care provin din familii cu posibilitati financiare mai reduse sau la programul continuu de educare a dascalilor din scoala ori la imbunatatirea programelor noastre.

 

COPIII SUNT VIITORUL NOSTRU.

 

In aceasta scoala oferim educatie Waldorf. Aceasta este pasiunea noastra. Daca va inspira munca depusa aici, va rugam sa va alaturati noua in sustinerea acestei educatii care slujeste copiii, comunitatea si lumea.

 

Ne puteti sprijini prin directionarea a 2% din impozit spre sustinerea acestei initiative unice in tara (pentru detalii privind completarea formularele, accesati acest link.)

 

De asemenea, companiile au posibilitatea de a scadea din impozitul pe profit datorat sumele acordate cu titlu de sponsorizare, in limita minima dintre 20% din impozitul pe profit si 3 la mie din cifra de afaceri. Cei care vor si pot sa contribuie in aceasta forma sunt rugati sa ne contacteze utilizand datele din pagina de contact.

 

Datele asociatiei sunt:

ASOCIATIA CHRISTOPHORI INTERNATIONAL

CIF 26890875/10.05.2010

Adresa: Str. Berthelot nr. 25, Bucuresti sector 1

Cod IBAN RO02RNCB0285115917170001

BCR 

 

Va multumim!