Ciclul gimnazial

Secretariat

De luni până vineri: 09:00 - 18:00

0770.709.527

office@scoalalibera.ro

Facebook

Informații Waldorf

În cadrul școlii funcționează toate clasele ciclului gimnazial.

Variante de program

A. program scurt: 8:30 – 15:00/16:00 (în funcție de clasă/orar)

Activități curriculare:

* cuprind oferta educațională valabilă la nivel național, aprobată de MEN
*cuprind și materii specifice pentru pedagogia Waldorf: Euritmie, Gimnastică Bothmer, Modelaj, Desenul Formelor, Instrument Muzical.

În programul școlar sunt incluse:

-micul dejun servit în pauză mare,

-masa de prânz.

B. program lung : 8:30 – 18:30

Cuprinde programul de școală și activitățile extracurriculare prezentate la secțiunea Afterschool, precum și gustarea de după amiază.

Mai mult informații despre  procedura de inscriere in clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a puteți găsi aici.

Norme și măsuri împotriva răspândirii COVID19

Pentru că ne dorim înainte de toate ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță, în școală au fost instalate marcaje, separatoare, indicatoare, au fost montate semnalistici și echipamente. Mobilierul a fost amplasat astfel încât să asigure regulile de distanțare socială.

Curățenia și dezinfectarea se fac riguros, atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare. Suplimentar, sălile de clasă și toate celelalte spații interioare sunt dezinfectate zilnic, după plecarea copiilor, prin expunere la lampă UV (acest gen de lampă germicida UTC+ozon distruge bacteriile și virusurile, purificând aerul și dezinfectând obiectele și încăperile expuse la acțiunea ei). Accesul în incinta școlii este modificat și restricționat în această perioadă.