Educație pentru viață – conferință digitală

Educație pentru viață

Educația copiilor noștri este o preocupare majoră pentru toți părinții. Într-o lume care traversează o perioadă plină de provocări, felul în care alegem să însoțim copiii pe drumul școlii este crucial pentru dezvoltarea lor sănătoasă.

Școala Gimnazială Liberă Waldorf vă invită la conferința digitală Educație pentru Viață. Moderatori vor fi doamnele profesor Mirela Tatoli și Liliana Dumitriu și domnul profesor doctor Radu Gogu, pedagogi cu o bogată experiență ai școlii noastre. Vom vorbi despre principiile de bază ale educației Waldorf și despre felul în care școala noastră s-a adaptat situației actuale și vă vom prezenta istoricul școlii, felul în care educăm și însoțim copiii pe parcursul lor școlar, precum și rezultatele academice pe care prima promoție de gimnaziu le-a obținut în acest an.

Participarea este gratuită, iar înscrierea se face prin completarea formularului de mai jos.

Îi așteptăm cu drag pe toți părinții aflați în căutarea unei educații construite în jurul nevoilor reale ale copilului, precum și pe cei care doresc să afle mai multe despre școala noastră și principiile educației Waldorf.

Înscrieți-vă la conferință

Citește Politica noastră de confidențialitate

Strada Ion Brezoianu, nr 31, sector 1 București

0722.484.206 sau 0732.439.036

office@scoala-waldorf.ro sau office@scoalalibera.ro

Norme și măsuri împotriva răspândirii COVID19

Pentru că ne dorim în primul rând ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță în școală au fost instalate marcaje, separatoare, indicatoare, au fost montate semnalistici și echipamente. Mobilierul a fost amplasat astfel încât să asigure regulile de distanțare socială.

Curățenia și dezinfectarea se vor face de două ori pe zi, atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare, iar sălile de clasă vor fi dezinfectate zilnic, după plecarea copiilor, prin expunere la lampă UV (acest gen de lampă germicida UTC+ozon distruge bacteriile și virusurile, purificând aerul și dezinfectând obiectele și încăperile expuse la acțiunea ei). În fiecare pauză dintre ateliere copiii vor merge cu unul dintre coordonatori la baie pentru a se spăla pe mâini (sau în curte) și se vor dezinfecta mesele folosite și scaunele.