Reduceri!

Carte Poveste Teatru de Masă: „Negurici” de Laura Adăscăliței

15.00 lei

Negurici de Laura Adăscăliței

Povestea Piticului Negurici a bucurat mulți copii din grădinițele și școlile primare Waldorf. Ea este prezentată adesea ca un spectacol de teatru de masă alături de elemente specifice precum: decoruri din fetru, lână și alte elemente naturale și acompaniat la acorduri subtile de liră. Această carte a fost realizată la inițiativa echipei de educatoare a Grădiniței Școlii Gimnaziale Libere Waldorf. Fotografiile care ilustrează povestea captează momente din spectacolul de teatru de masă „Piticul Negurici”.

Vârsta recomandată: 3 – 9 ani

58 în stoc

SKU: 00000541 Categorii: ,

Cartea are 24 de pagini A5, capsate, color cu copertă cartonată și hârtie glossy.

Norme și măsuri împotriva răspândirii COVID19

Pentru că ne dorim înainte de toate ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță, în școală au fost instalate marcaje, separatoare, indicatoare, au fost montate semnalistici și echipamente. Mobilierul a fost amplasat astfel încât să asigure regulile de distanțare socială.

Curățenia și dezinfectarea se fac riguros, atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare. Suplimentar, sălile de clasă și toate celelalte spații interioare sunt dezinfectate zilnic, după plecarea copiilor, prin expunere la lampă UV (acest gen de lampă germicida UTC+ozon distruge bacteriile și virusurile, purificând aerul și dezinfectând obiectele și încăperile expuse la acțiunea ei). Accesul în incinta școlii este modificat și restricționat în această perioadă.