Descriere
Papusica din fetru. Are un saculet in care “doarme”.
Papusica din fetru. Are un saculet in care “doarme”.
Școala Gimnazială Liberă Waldorf, cu sediu social în mun. București, str. Ion Brezoianu nr. 31, sector 1, CIF 36334664, numită în continuare “Școala”, înțelege să ofere, contra cost, ca serviciu conex, în scopul bunei desfășurări a activității educaționale, servirea mesei în regim de catering în cadrul scolii (prânz și gustare de după-amiază) pentru copiii înscriși la Școală.
Achiziționarea de către Părinți pentru fiul/ fiica lor (elev/ă al/a Școlii) a unuia sau mai multor pachete de catering prin intermediul paginii de internet a Școlii, presupune acordul Părinților cu următoarele condiții:
Școala Gimnazială Liberă Waldorf, cu sediu social în mun. București, str. Ion Brezoianu nr. 31, sector 1, CIF 36334664, numită în continuare “Școala”, înțelege să ofere, în cadrul programului afterschool, anumite cursuri suplimentare față de programul de școală propriu-zis, denumite generic ateliere pentru copii.
Înscrierea copilului la cursurile suplimentare se face prin achiziționarea de către Părinți pentru fiul/ fiica lor a unuia sau mai multor abonamente de ateliere disponibile pentru clasa din care face parte copilul sau in pagina de internet a Școlii, iar înscrierea presupune acordul Părinților cu următoarele condiții:
Programarea ședinței va fi discutată ulterior cu dna profesor.
Programarea ședinței va fi discutată ulterior cu dl profesor.
Cum ajungi sa iubești pe cineva? Dar un oraș? Pentru ca sunt atât de multe răspunsuri câți oameni intrebi, în esență răspunsul se reduce la a cunoaște acea persoana sau acel oraș.Bucureștiul este un oraș cu multe povești despre oameni, despre întâmplări și întâlniri fructuoase care au dus la împlinirea lui de oraș.Acest atelier își dorește sa dezvăluie cum se construiește un oraș, dar și ce ii este specific orașului în care trăim, urmărind la pas pe străzi din apropierea școlii colturi și case cu povești. Intenția este de a ajunge sa cunoaștem orașul nostru și, de ce nu, de a-l iubi. Vom desena și vom scrie despre el, vom vizita sau viziona fotografii vechi și ne vom face o hartă personală a locurilor iubite.
Dramatismul și lirismul sunt moduri de exprimare ale psihicului uman necesare dezvoltării armonioase ale copilului pentru sine și în cadrul societății.
Copiii vor reînscena situații memorabile, vor surprinde prin limbaj, gestică și mimică acele atitudini esențiale ale omului în fața unor evenimente intense din viața individului și a societății din care individul face parte, într-un context dat.
Atelierul de teatru și poezie germană în limba germană li se adresează elevilor claselor V – VIII. Vom porni de la cadre dramatice și lirice preexistente, din clasicii literaturii germane: începând cu proeminenții J.W. Goethe și Fr. Schiller. De asemenea, vom lucra şi scenete improvizate pe marginea întâmplărilor din cotidianul românesc al secolului al XXI-lea. Le vom asocia, prin atitudinea ajustată a micilor actori și poeți, unor mari momente istorice și culturale ale Germaniei din secolul al XVIII-lea și până astăzi.
Cu cine? Diana Vasilescu - artist vizual, a fost educatoare în cadrul grădiniţei Şcolii Gimnaziale Libere Waldorf şi a fost învăţătoare în cadrul aceleiaşi şcoli
Programarea ședinței va fi discutată ulterior cu dna profesor.