Activitati extrascolare

IMG_5159
Pedagogii si parintii conlucreaza intr-o comunitate vie, care sustine elevii scolii in multiple activitati curriculare si extracurriculare, destinate cresterii armonioase si sanatoase a acestora. In scoala se desfasoara si activitati deschise unui public mai larg, destinate copiilor sau parintilor atat din cadrul scolii, cat si din afara ei. Ateliere de lucru, muzica, teatru, evenimente artistice si sociale, sedinte de consiliere, prezentari, lansari sau evenimente private de tip aniversari sau serbari sunt gazduite intr-o sala de aprox. 60mp, cu atmosfera calda si primitoare.  Sala are acces separat fata de restul cladirii (fiind o sala situata la demisol) si beneficiaza de bancute, scaune, perne, in functie de cerinte. 
Vezi calendarul evenimentelor:
Loading Evenimente

Evenimente pentru octombrie 2020

Evenimente Search and Views Navigation

Eveniment Views Navigation

Calendar of Evenimente

Calendar of Evenimente
luni marți miercuri joi vineri sâmbătă duminică
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

„Rolul improvizației muzicale” cu Hannes Heyne

22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
+ Exportă evenimente
Pentru rezervari, ne puteti contacta la office@scoalalibera.ro

Norme și măsuri împotriva răspândirii COVID19

Pentru că ne dorim în primul rând ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță, în școală au fost instalate marcaje, separatoare, indicatoare, au fost montate semnalistici și echipamente. Mobilierul a fost amplasat astfel încât să asigure regulile de distanțare socială.

Curățenia și dezinfectarea se face riguros, atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare. Suplimentar, sălile de clasă și toate celelalte spații interioare sunt dezinfectate zilnic, după plecarea copiilor, prin expunere la lampă UV (acest gen de lampă germicida UTC+ozon distruge bacteriile și virusurile, purificând aerul și dezinfectând obiectele și încăperile expuse la acțiunea ei). Accesul în incinta școlii este modificat și restricționat în această perioadă.