Prezentare Daniela Tunareanu – invatatoare clasa a III-a

Daniela Tunăreanu a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine la Universitatea București în anul 2005, specializarea engleză  – studii americane. A absolvit masterul de Pedagogii Alternative și Artă Teatrală în Educație în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației în colaborare cu UNATC.  A absolvit cursul de formator i, a obținut certificatul TKT pentru profesori  de la Consiliul Britanic, precum și diploma FTBE-LCCI, de profesor de limba engleză pentru afaceri de la Camera de Comerț și Industrie a Londrei.

daniela

A participat la mai multe cursuri și seminarii de pedagogie Waldorf, la cursul de formare pentru educatoare Waldorf, a urmat un curs de perfecționare pentru profesorii de limba engleză din alternativa educațională Waldorf la Roșia, Sibiu, precum și un stagiu de specializare la Goetheanum în Dornach, Elveția.

A lucrat ca teacher trainer într-o companie de training, susținând sesiuni interne de training pentru profesorii angajați și colaboratori, precum și ca profesor de limba engleză la clasele I-VIII într-o școală tradițională. A predat un curs de limba engleză copiilor dintr-un centru de plasament și lucrează cu copii și adulți, ca profesor de limba engleză, încă din timpul liceului. A colaborat cu mai multe centre de limbi străine și a ținut cursuri de limba engleză și limba română pentru străini în mai multe companii și pentru angajații Muzeului Satului prin Centrul de Pregătire Profesională în Cultură. De asemenea, a mai lucrat ca traducător și redactor de carte. A ținut ateliere de scriere creativă și mișcare și coordonează ateliere pentru copii si adulti.

Este pasionată de scrierea creativă, de lucrul cu mâinile în proiecte DIY (do it yourself), de călătorii, de dans contemporan și de tot ce îi crează contexte în care poate învăța lucruri noi. Învață să cânte la chitară și se bucură de munca ei cu copiii la Școala Liberă Waldorf, unde simte că primește daruri prețioase în fiecare zi, pe care se străduiește să le împartă la rândul ei.

În septembrie 2014 Daniela s-a alăturat echipei Școlii Libere Waldorf ca educatoare, iar in prezent este invatatoare si profesor de limba engleza.