Școala de Vară Waldorf la școala particulară din București – iulie 2021

Invităm copiii să petreacă alături de noi zile pline de culoare și veselie la Școala de Vară, în perioada 5-30 iulie 2021.

Ne vom bucura împreună de ateliere cu:
activități recreative: petrecem timp în natură şi le oferim copiilor posibilitatea jocului liber, în care să exploreze spațiul, să descopere și să cunoască natura cu toate simțurile;

activități artistice: pictăm, desenăm, facem jocuri ritmice, proiecte speciale, dobândind perspective diverse ale aceluiași subiect și conturând o imagine durabilă în mintea și sufletul copiilor;

activități meșteșugărești și de lucru manual: împâslim, coasem, lucrăm cu lemn și alte materiale naturale și ne exersăm dibăcia și creativitatea.

În fiecare zi ne vor însoți povești, ziceri, ritmuri și cântece, menite să stimuleze imaginația copiilor și șă le descopere frumusețea și expresivitatea cuvintelor.

Program

Luni – Vineri | 09.00 – 17.00

Taxe de participare

100 euro/săptămână

*Pentru masa de prânz, copiii pot veni cu pachețel de mâncare sau, pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc, putem solicita firmei de catering cu care colaborăm (Raw Bakery) să aducă prânzul și gustarea de după-amiază pentru copii.

Norme și măsuri anti-COVID19

În lumina regulilor sanitare actuale, programul și modul nostru de organizare vor suferi o serie de modificări. Și este firesc să fie așa, pentru că ne dorim în primul rând ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță!

În școală au fost desfășurate activități de pregătire a spațiului, au fost instalate marcaje, separatoare, indicatoare, au fost montate semnalistici și echipamente. Mobilierul a fost amplasat astfel încât să asigure regulile de distanțare socială.

Curățenia și dezinfectarea se vor face de două ori pe zi, atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare, iar sălile de clasă vor fi dezinfectate zilnic, după plecarea copiilor, prin expunere la lampă UV (acest gen de lampă germicida UTC+ozon distruge bacteriile și virusurile, purificând aerul și dezinfectând obiectele și încăperile expuse la acțiunea ei).

Copiii vor avea săculeți individuali cu instrumentele pe care le vor folosi, iar mobilierul va fi amplasat astfel încât să țină cont de regulile de distanțare. În fiecare pauză dintre ateliere copiii vor merge cu unul dintre coordonatori la baie pentru a se spăla pe mâini (sau în curte) și se vor dezinfecta mesele folosite și scaunele.

Copiii nu vor avea voie să meargă în școală în alte locuri în afara celor dedicate atelierelor.

Norme și măsuri împotriva răspândirii COVID19

Pentru că ne dorim înainte de toate ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță, în școală au fost instalate marcaje, separatoare, indicatoare, au fost montate semnalistici și echipamente. Mobilierul a fost amplasat astfel încât să asigure regulile de distanțare socială.

Curățenia și dezinfectarea se fac riguros, atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare. Suplimentar, sălile de clasă și toate celelalte spații interioare sunt dezinfectate zilnic, după plecarea copiilor, prin expunere la lampă UV (acest gen de lampă germicida UTC+ozon distruge bacteriile și virusurile, purificând aerul și dezinfectând obiectele și încăperile expuse la acțiunea ei). Accesul în incinta școlii este modificat și restricționat în această perioadă.