Ciclul Primar

Scoala are toate clasele ciclului primar.

 

 

15 light

Variante de program

 

A. program de scoala:     8:30 – 12:30/13:30

Activitati curriculare de baza (incluse in programul de scoala):

* cuprind oferta educationala valabila la nivel national aprobata de MEN (ore de Limba romana, Matematica, Educatie fizica si sport, Abilitati fizice, Muzica, Religie, una sau doua Limbi straine, Cunostinte despre mediul inconjurator, Istorie si Geografie, Educatie plastica si pictura)
*materii specifice pentru pedagogia Waldorf: Euritmie, Gimnastica Bothmer, Modelaj, Desenul Formelor, Instrument Muzical

Gustarea de dimineata

Micul dejun servit in pauza mare

Masa de pranz

 

B. program lung:  8:30 – 18:30

Include activitatile prezentate la sectiunea Afterschool si gustarea de dupa amiaza.

Norme și măsuri împotriva răspândirii COVID19

Pentru că ne dorim înainte de toate ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță, în școală au fost instalate marcaje, separatoare, indicatoare, au fost montate semnalistici și echipamente. Mobilierul a fost amplasat astfel încât să asigure regulile de distanțare socială.

Curățenia și dezinfectarea se fac riguros, atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare. Suplimentar, sălile de clasă și toate celelalte spații interioare sunt dezinfectate zilnic, după plecarea copiilor, prin expunere la lampă UV (acest gen de lampă germicida UTC+ozon distruge bacteriile și virusurile, purificând aerul și dezinfectând obiectele și încăperile expuse la acțiunea ei). Accesul în incinta școlii este modificat și restricționat în această perioadă.