Scoala parintilor

Pedagogia Waldorf cultiva creativitatea, dar si asumarea in egala masura de catre pedagogi si parinti a responsabilitatii de a-i educa pe copii. Asadar, se pune un accent deosebit pe formarea si dezvoltarea comunitatii educationale formate din copii, dascali si parinti.

 

 

Pentru parinti (atat cei ai copiilor din scoala, cat si alti parinti interesati), Scoala Primara Libera Waldorf ofera programe destinate unei mai bune intelegeri a dezvoltarii copilului in perioada scolara, in contextul evolutiei fiintei umane de-a lungul intregii vieti. Prin conferinte, seminarii si cursuri, se intentioneaza si familiarizarea parintilor cu metodele utilizate in pedagogia Waldorf, cu caracteristicile si particularitatile programei, prezentandu-se explicatii referitoare la motivele pentru care se folosesc anumite procedee educative. Prin exercitii practice, prin demonstratii si prin experienta proprie, parintii descopera eficienta metodelor folosite si se conving de faptul ca invatatul se poate face cu bucurie si entuziasm, fara constrangeri si conditionari.

 

Discutiile deschise si consilierea biografica se adreseaza parintilor atat pentru propria lor dezvoltare personala, cat si pentru a-i sustine in meseria de parinti.

 

Pentru informatii referitoare la conferintele programate in cadrul Scolii Parintilor, va rugam sa verificati Calendarul Evenimentelor.

Logo Scoala Waldorf vectorial

Inscrieri

In cadrul scolii functioneaza cate o clasa pentru fiecare an scolar al ciclului primar, clasele a V-a. a VI-a si a VII-a si doua grupe de gradinita. In prezent se fac inscrieri pentru anul scolar 2019 – 2020. Pentru intrebari legate de scoala, precum si pentru informatii privind procesul de inscriere, va rugam sa ne contactati utilizand informatiile din pagina de contact.