Afterschool

Unitatea noastra de invatamant ofera si facilitatea de afterschool, incepand cu ora de terminare a cursurilor (12:30/13:00) pana la ora 18:30.

Pe durata acestui program se organizeaza servirea mesei de pranz si a gustarii de dupa amiaza.

 

Programul de afterschool vizeaza atat recreerea si refacerea copiilor dupa orele de curs, cat si supravegherea si sprijinul pentru efectuarea temelor.

 

Programul de dupa-amiaza include zilnic timp petrecut in aer liber (in parc sau in curtea scolii), joc liber, cat si anumite activitati extracurriculare, care pot fi schimbate/alternate, precum ateliere de pictura, modelaj, origami, creatie manuala, arta dramatica, muzica, fabricarea manuala a hartiei, gatit, limbi straine, dar si vizite la muzee sau teatre ori alte activitati.

 

6723_10200336556310972_333025436_n

 

Norme și măsuri împotriva răspândirii COVID19

Pentru că ne dorim înainte de toate ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță, în școală au fost instalate marcaje, separatoare, indicatoare, au fost montate semnalistici și echipamente. Mobilierul a fost amplasat astfel încât să asigure regulile de distanțare socială.

Curățenia și dezinfectarea se fac riguros, atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare. Suplimentar, sălile de clasă și toate celelalte spații interioare sunt dezinfectate zilnic, după plecarea copiilor, prin expunere la lampă UV (acest gen de lampă germicida UTC+ozon distruge bacteriile și virusurile, purificând aerul și dezinfectând obiectele și încăperile expuse la acțiunea ei). Accesul în incinta școlii este modificat și restricționat în această perioadă.