Afterschool

Unitatea noastra de invatamant ofera si facilitatea de afterschool, incepand cu ora de terminare a cursurilor (12:30/13:00) pana la ora 18:30.

 

Copiii care raman la programul de afterschool servesc masa de pranz si gustarea de dupa amiaza in cadrul scolii.

 

Programul de afterschool vizeaza atat recreerea si refacerea copiilor dupa orele de curs (somn pentru copiii care au nevoie sau odihna), cat si supravegherea si sprijinul pentru efectuarea temelor.

 

Programul de dupa-amiaza include zilnic timp petrecut in aer liber (in parc sau in curtea scolii), joc liber, cat si anumite activitati extracurriculare, care pot fi schimbate/alternate, precum ateliere de pictura, modelaj, origami, creatie manuala, arta dramatica, muzica, fabricarea manuala a hartiei, gatit, limbi straine, dar si vizite la muzee sau teatre ori alte activitati.

 

6723_10200336556310972_333025436_n

 

Inscrieri

In cadrul scolii functioneaza cate o clasa pentru fiecare an scolar al ciclului primar, clasele a V-a si a VI-a si doua grupe de gradinita. In prezent se fac inscrieri pentru anul scolar 2018 – 2019. Pentru intrebari legate de scoala, precum si pentru informatii privind procesul de inscriere, va rugam sa ne contactati utilizand informatiile din pagina de contact.