Caiete A4 landscape hârtie velină – diverse culori

12.00 lei

Caiet A4 landscape – cu hârtie velină

Potrivit pentru caietele de epocă ale claselor pregătitoare, I, a II-a, a III-a, a IV-a. Datorită hârtiei cu grosimea de 120 gr/m3 este potrivit atât pentru desen cu creioane și cuburi cerate, creioane colorate, cât și cu stilou sau tuș.
Acest caiet conține și câte o pagină de protecție, de aceea este ideal pentru desene cu cuburile cerate, fără ca urmele acestora să se imprime de la o pagină la alta.
Alegeți culoarea dorită, iar apoi adăugați produsul în coș.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Detalii tehnice:

- format 32 x 24 cm
- fara liniatura
- 32 pagini de scris pe hartie de 120g
- 28 pagini protectie

Informații suplimentare

culoare

Albastru, Galben, Roșu, Portocaliu

Norme și măsuri împotriva răspândirii COVID19

Pentru că ne dorim înainte de toate ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță, în școală au fost instalate marcaje, separatoare, indicatoare, au fost montate semnalistici și echipamente. Mobilierul a fost amplasat astfel încât să asigure regulile de distanțare socială.

Curățenia și dezinfectarea se fac riguros, atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare. Suplimentar, sălile de clasă și toate celelalte spații interioare sunt dezinfectate zilnic, după plecarea copiilor, prin expunere la lampă UV (acest gen de lampă germicida UTC+ozon distruge bacteriile și virusurile, purificând aerul și dezinfectând obiectele și încăperile expuse la acțiunea ei). Accesul în incinta școlii este modificat și restricționat în această perioadă.