Grădinița de Vară

Activități inedite, pedagogi Waldorf, aer liber și bucurie

 Ne propunem să ne jucăm mult, mai ales afară și să avem ateliere cu activități artistice, meșteșugărești, de lucru manual și altele. Activitatea va fi organizată în module săptămânale, iar prin documentația de înscriere puteți opta pentru una sau mai multe dintre cele 4 săptămâni disponibile

Taxa de participare

100 Euro / săptămână

*Costul include și  prânz și gustare de după-amiază.

Program

Luni – Vineri

ORA

ora

Norme și măsuri anti-COVID19

În lumina regulilor sanitare actuale, programul și modul nostru de organizare vor suferi o serie de modificări. Și este firesc să fie așa, pentru că ne dorim în primul rând ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță!

În școală au fost desfășurate activități febrile de pregătire a spațiului, au fost instalate marcaje, separatoare, indicatoare, au fost montate semnalistici și echipamente. Mobilierul a fost amplasat astfel încât să asigure regulile de distanțare socială.

Curățenia și dezinfectarea se vor face de două ori pe zi, atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare, iar sălile de clasă vor fi dezinfectate zilnic, după plecarea copiilor, prin expunere la lampă UV (acest gen de lampă germicida UTC+ozon distruge bacteriile și virusurile, purificând aerul și dezinfectând obiectele și încăperile expuse la acțiunea ei).

Copiii vor avea săculeți individuali cu instrumentele pe care le vor folosi, iar mobilierul va fi amplasat astfel încât să țină cont de regulile de distanțare. În fiecare pauză dintre ateliere copiii vor merge cu unul dintre coordonatori la baie pentru a se spăla pe mâini (sau în curte) și se vor dezinfecta mesele folosite și scaunele.

Norme și măsuri împotriva răspândirii COVID19

Pentru că ne dorim în primul rând ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță în școală au fost instalate marcaje, separatoare, indicatoare, au fost montate semnalistici și echipamente. Mobilierul a fost amplasat astfel încât să asigure regulile de distanțare socială.

Curățenia și dezinfectarea se vor face de două ori pe zi, atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare, iar sălile de clasă vor fi dezinfectate zilnic, după plecarea copiilor, prin expunere la lampă UV (acest gen de lampă germicida UTC+ozon distruge bacteriile și virusurile, purificând aerul și dezinfectând obiectele și încăperile expuse la acțiunea ei). În fiecare pauză dintre ateliere copiii vor merge cu unul dintre coordonatori la baie pentru a se spăla pe mâini (sau în curte) și se vor dezinfecta mesele folosite și scaunele.