Waldorf – ca descoperire

O prezentare la care va invitam sa participati, in care discutiile si exemplele au in vedere prepubertatea si pubertatea.
 
A pastra, in aceasta etapa delicata si dificila de dezvoltare a copilului, dorinta de a invata si a descoperi lumea, de a se deschide cognitiv catre aceasta, cere multa maiestrie si cunoastere din partea pedagogilor si parintilor deopotriva. Gazduiti de cadrul placut al Carturestilor, vom afla perspectiva pedagogiei Waldorf despre ciclul gimnazial. Care sunt modalitatile prin care il implica pe copil in procesul de educatie, cum devine interesat de propria sa devenire, dezvoltand incet-incet constiinta acestui proces, in ce se traduce, de fapt, eficienta procesului de invatamant – iata cateva aspecte pe care vrem sa le exploram, cu participarea parintilor, bunicilor sau pur si simplu a persoanelor interesate de educatia de azi si de maine.
Scoala Gimnaziala Libera Waldorf prezinta acest eveniment miercuri – 19 iulie 2017, de la ora 18.00, la libraria Carturesti Verona.