Tripartiția socială și implicațiile ei în pedagogia Waldorf – 19 septembrie 2018

Fiecare dintre noi s-a întrebat măcar o dată dacă lumea de mâine în care vor trăi copiii noștri va arăta mai bine sau mai rău decât cea de azi.
Care vor fi valorile umane esențiale în care ei vor crede și pentru care vor lupta? Unde vor învăța care sunt aceste valori, unde vor găsi modele și cum își vor crea drumul propriu?

Mâine totul va depinde de ei, iar astăzi educația lor depinde de noi.

Conferința “Tripartiția socială și implicațiile ei în pedagogia Waldorf” face parte din programul Școala Părinților desfășurat de Școala Gimnazială Liberă Waldorf, care în acest an marchează aniversarea a 100 de ani de pedagogie Waldorf. Conferința este susținută de domnul Christoph Johannsen, pedagog Waldorf din Germania și director executiv al Asociației Internaționale pentru Pedagogia Waldorf în Europa Centrală și de Est.

Vom vedea împreună care sunt fundamentele pe care se bazează educația Waldorf si care sunt valorile cu care cresc copiii din școlile Waldorf.

Școala Gimnazială Liberă Waldorf vă invită cu drag să reflectăm împreună la aceste idei, evenimentul fiind dedicat oricui dorește să afle mai multe despre pedagogia Waldorf.

Conferința are loc Miercuri, 19 Septembrie, de la ora 18:00, în spațiul exterior al Muzeului Național al Literaturii Române de pe strada Nicolae Crețulescu, nr. 8.

Intrarea este liberă, iar accesul la eveniment se face începând cu ora 17:45.

Pentru detalii, va invitam sa vizitati pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/716927242000452/