Școala Părinților: Euritmia – o educație a mișcării – 20 noiembrie 2018

Tot mai mulți oameni avizați ne spun că toți avem nevoie de sport și de mișcare. Dar cum facem aceasta și de ce? Suntem noi conștienți de mișcările noastre? Oferim un sens mai larg acestor mișcări? Și dacă nu, la ce ne poate ajuta să o facem?

Conferința “Euritmia – o educație a mișcării” face parte din programul Școala Părinților desfășurat de Școala Gimnazială Liberă Waldorf, care în acest an marchează aniversarea a 100 de ani de pedagogie Waldorf.
Aceasta va fi susținută de echipa pedagogilor școlii și vom vedea împreună ce este și de ce se studiază euritmia în școlile Waldorf.

Școala Gimnazială Liberă Waldorf vă invită cu drag să participăm activ la această conferință, evenimentul fiind dedicat tuturor celor care vor să afle mai multe despre dezvoltarea abilităților fizice, sociale și cognitive ale copiilor prin euritmie.

Conferința are loc marți, 20 noiembrie, de la ora 18:00, în sala de euritmie a Școlii Gimnaziale Libere Waldorf de pe str. Henri Mathias Berthelot, nr. 25, București.

Pentru detalii, va invitam sa vizitati pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/578679239236289/