Școala Părinților: Descoperind Waldorf – 19 februarie 2019

Școala Gimnazială Liberă Waldorf vă invită la un eveniment dedicat tuturor părinților care vor să afle mai multe despre principiile de bază ale pedagogiei Waldorf.

Fie că sunteți în căutarea locului potrivit pentru copilul care în toamnă va începe clasa pregătitoare sau vă doriți să știți care sunt alternativele la sistemul tradițional de educație, conferința noastră își propune să ofere informații concrete despre planul și metodele de predare ale alternativei educaționale Waldorf, despre regulile dintr-o școală liberă, ce presupune acest concept și cum răspunde el nevoilor reale ale copilului aflat în continuă dezvoltare.

Întâlnirea noastră este facilitată de echipa de pedagogi ai școlii noastre și va cuprinde, pe lângă prezentarea teoretică, și o parte practică prin care toți cei prezenți vor putea experimenta unele dintre metodele specifice pedagogiei Waldorf aplicate la clase.

Un timp generos este destinat sesiunii de Întrebări și Răspunsuri pentru părinți, astfel ca fiecare să dobândească o cât mai mare claritate asupra alternativei educaționale Waldorf.

Pentru detalii, va invitam sa vizitati pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/2035050190125536/.