Bazarul de Crăciun – 15 decembrie 2018

Vă invităm cu mic, cu mare la Bazarul de Crăciun al Școlii Libere Waldorf din București.
Găsiți la noi cadouri minunate, jucării din lână, fetru și lemn, globuri și decorațiuni de sezon din materiale naturale, cărți pentru toate vârstele, produse culinare naturale, instrumente muzicale sau uleiuri și cosmetice prietenoase.
În miros de brad, atmosfera de sărbătoare e întregită de momentele de colind ale copiilor școlii, de atelierele special pregătite pentru părinți și copii și de bunătățile făcute în casă pentru cei care își iau răgazul să le guste.

15 DECEMBRIE, ORA 10:00

Bazarul de Crăciun este cel mai important eveniment al comunităților din școlile și grădinițele Waldorf. Prilej de sudare și de exersare a spiritului comunitar, Bazarul reunește entuziasmul dar și efortul pedagogilor, părinților și copiilor de a pregăti cu migală obiecte făcute de mână în spritul Crăciunului și de a împărtăși spiritul Sărbătorii Nașterii alături de familii, prieteni și de toți cei care înțeleg să se bucure în tihnă și să dăruiască din suflet.

Pentru detalii, va invitam sa vizitati pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/2369612069778781/