Autorizare

Pentru scolile care intentioneaza sa functioneze in alternativa educationala Waldorf, exista un organism international (Bund der Freien Waldorfschulen) care evalueaza proiectul, initiatorii, profesorii si care poate acorda dreptul unei scoli de a utiliza denumirea „Waldorf”. In urma obtinerii acestei licente, Federatia Waldorf din Romania a avizat proiectul de infiintare a Scolii Libere Waldorf.

Internationale Assoziation für Waldorfpädagogik (IAO) este un organism international de monitorizare a scolilor Waldorf, care supravegheaza constant activitatea scolii.

 

Pe plan local, proiectul a fost aprobat de Comisia Nationala pentru Alternative Educationale (la scolile functionand intr-o alternativa educationala, aceasta aprobare reprezinta o etapa preliminara procesului de autorizare obisnuit).

Functionarea scolii a fost autorizata pentru nivelurile de invatamant prescolar, primar si gimnazial prin Ordinul Ministrului Educatiei nr. 5391/21.08.2012, 3898/26.05.2015 și 5774/12.11.2015.

Logo Scoala Waldorf vectorial

Inscrieri

In cadrul scolii functioneaza cate o clasa pentru fiecare an scolar al ciclului primar, clasele a V-a. a VI-a si a VII-a si doua grupe de gradinita. In prezent se fac inscrieri pentru anul scolar 2019 – 2020. Pentru intrebari legate de scoala, precum si pentru informatii privind procesul de inscriere, va rugam sa ne contactati utilizand informatiile din pagina de contact.