Despre

Cu multa caldura izvorata din iubire constienta pentru copil, ajutate de activitati potrivite trupului si sufletului sau si oferindu-i o hrana sanatoasa, contribuim alaturi de parinti la devenirea copilului ca OM.

 

Un grup de initiativa format din parinti si cadre didactice a infiintat Scoala Gimnaziala Libera Waldorf. Aceasta scoala este un proiect sub egida Asociatiei Christophori International, asociatie non-profit ce are ca scop promovarea, implementarea si dezvoltarea educatiei sanatoase pornind de la principiile pedagogiei Waldorf fondate de catre Rudolf Steiner.

 

 

In prezent, in cadrul scolii functioneaza cate o clasa pentru fiecare an scolar al ciclului primar si gimnazial, precum si doua grupe de gradinita, din luna martie a fiecarui an incepand inscrierile pentru anul scolar urmator.

 

Pentru intrebari legate de scoala sau gradinita, precum si pentru informatii privind procesul de inscriere, va rugam sa ne contactati utilizand informatiile din pagina de contact.

 

 

„Daca un copil a putut sa se daruiasca lumii inconjuratoare cu intreaga sa fiinta plina de iubire, atunci el va fi capabil, in sarcinile serioase ale vietii sale de mai tarziu, sa se dedice lumii cu incredere si putere.” – Rudolf Steiner, fondatorul pedagogiei Waldorf

 

Screen Shot 2012-08-07 at 8.24.57 PM